cosmelina brads

За Cosmelina

В стремежа си да водим по-добър и здравословен начин на живот, както и да помогнем на хората около нас да бъдат по-здрави и щастливи, създадохме Cosmelina.

Ние обичаме това, което ни дава природата: чиста храна, натурални състваки за козметични продукти, море и планини. Обичаме усещането за лекота и енергия, което носи здравословния начин на живот.

Знаем колко са важни грижите, които полагаме за себе си, както и продуктите, които използваме ежедневно.

Именно затова ние предлагаме на нашите клиенти продукти с гарантирано качество и произход, някои от които създадени от изцяло натурални съставки, които не вредят на кожата, нито на организма, така както могат да навредят някои химични съставки. А ароматите на продуктите ни ще Ви заредят с добро настроение и много свежест.

Често козметиката, съдържаща химически съставки, води до пристрастяване. Това обяснява ефективността на продуктите, която се забелязва само през периода на употребата им, а след това изчезва.

Натуралните козметични продукти имат единствено благоприятен ефект върху състоянието на кожата . Влошаване няма да се наблюдава, в случай, че прекъснете употребата им.

Тайната на ефективността се крие в правилния подбор на компонентите на продукта. Естествените етерични масла, екстракти от лечебни растения и други съставки на натуралната козметика действат нежно и щадящо върху кожата. Самите Вие може да го почувствате още след първото използване.

Освен подбрана, качествена натурална козметика, ние от Cosmelina Ви предлагаме и още много оригинални, дизайнерски и уникални продукти за дома и бита от доказани ТОП марки, които директно внасяме от САЩ, Азия и Европа. Тъй като залагаме на здравословния начин на живот, се стремим към подбор на продукти от естествени материали, с които може да зарадвате своите любими хора, като им подарите красота и свежест от природата!

Радост е за нас,  че можем да Ви предложим всичко това!