четки за грим bestope

Подчертайте своята красота с правилния грим

„Очарователната небрежност“ често се появява в списъците с тенденции за красота, но все пак повечето жени се стремят към съвършенство. С правилния грим може да скрием малките си недостатъци и да подчертаем най-големите си предимства.

В този материал ще споделим с вас кои са техниките, които ще ви помогнат да постигнете идеален грим и кои са най-важните продукти, които винаги трябва да имате под ръка.

ТАЙНИТЕ НА ПЕРФЕКТНИЯ ГРИМ

Всеки има своя представа за идеален външен вид, но когато говорим за грим, повечето хора обикновено имат приблизително еднакво виждане по този въпрос. Трябва да бъдете много внимателни с цветовете и да не прекалявате. Освен това е нужно да използвате правилните продукти и аксесоари, с които да подчертаете красотата си.

Ако трябва да отбележим кои са компонентите на идеалния грим, те ще бъдат следните:

  • Равен тен, който прилича на втора кожа. Перфектният тен скрива всички възпаления и други несъвършенства (пъпки, черни точки, белези). Фон дьо тенът се разпределя толкова равномерно и внимателно, така че да не си личи козметичната „намеса“. И покритието също се получава по такъв начин, че кожата сякаш е по-сияеща: тя блести, чиста е и изглежда свежа, енергична и красива.
  • Добре поддържани вежди. На това наистина трябва да се обърне специално внимание: гримьорите са сигурни, че лицето буквално се „задържа“ върху веждите. Изразът на лицето, характерът, който хората виждат, когато ви гледат в очите, зависи от оформянето на веждите. Затова е необходима корекция – важно е да придадете на веждите форма, която от своя страна да съответства на вашата форма на лицето.
  • Красиви скули. Добре подчертаните скули винаги са били една от характеристиките, които определят перфектното лице. Но не всеки може да се похвали с такива. Притежателите на по-кръгло лице често се опитват да коригират скулите си и това може да стане чрез правилни продукти и грим.
  • Баланс. Всички компоненти на грима трябва да се допълват и да създават хармония. Неслучайно важи правилото един акцент – по-добре е да подчертаете или очите, или устните, за да изглеждате по-естествено.

Защо изборът на четки за грим е много важен?

На пазара се предлага голямо разнообразие на четки за грим. Те са изработени от различни материали, с различни форми и размери, и разбира се всяка има свое предназначение. Не е изненадващо, че за мнозина все още е загадка кои четки за грим са най-добрите, кои ще са подходящи за техния тип кожа и лице и как да ги изберат.

Но ако разберете това, ежедневният ви грим ще стане много по-разнообразен и интересен, тъй като много техники не могат да бъдат усвоени без правилния набор от четки. Ще постигнете страхотни резултати и ще подчертаете всички свои красиви черти.

За да изглеждате неповторимо, трябва внимателно да изберете четките, с които ще нанесете перфектно вашия грим.

Cosmelina ви предлага страхотни комплекти от висококачествени четки за грим, които са с меки косъмчета и висока плътност. Подходящи са както за начинаещи гримьори, така и за професионален грим, и могат да се използват от жени с чувствителна кожа.

В комплектите са подбрани внимателно всички необходими четки, за перфектен цялостен грим на лице. Модерният им дизайн ги прави страхотен подарък за всяка дама.

Гледайте видеото по-долу или последавайте този линк, за да грабнете уникалните четки за грим >>