Торби за съхранение на играчки

Торби за игра и съхранение на играчки, перфектния помощник

Всички сме си казвали – „Боже, стаята на детето е толкова разхвърляна!“ А за някои от нас всекидневната и трапезарията (или общо взето всеки ъгъл на къщата) винаги е пълна с играчки. В тази публикация бихме искали да споделим с вас няколко съвета, за да държите бъркотията далеч по най-добрия възможен начин, без да правите компромис със стила.

Всичко опира до практичност.

Оптимизирането на дома, особено в малки пространства, става по-належащо и сложно особено, когато децата и техните играчки влязат в уравнението.

През годините родителите от нашето обркъжение са имали различни степени на успех с много подходи. Когато става въпрос за съхранение на играчки, някои методи работят по-добре от други и ние искаме да споделим нашият любим.

torbi-sahranenie-play&go

Торбите за съхранение и игра Play & Go са чудесни за детски стаи и стаи за игра.

Много харесваме тези прекрасни торби, тъй като дизайна и десените им са лесни за съчетаване с всяка детска тематична обстановка. Меко и просто толкова приятно изглеждащо, може да се използва повторно за други части на къщата, когато детето ви порасне.

Искамe играчките да са организирани, така че децата да играят по-лесно с тях, но това означава, че почистването ще отнеме повече време и ще бъде по-досаден процес. Комбинацията постелка за игра/съхранение Play & Go решава и двата проблема.

Една торба може да съхрани много играчки, когато е затворена, и служи, като постелка за игра, когато е отворена. Това минимизира разпръскването на Лего например по време на игра, което от своя страна минимизира броя на Лего, върху който стъпваме.

Прави почистването по-лесно и по-бързо от всеки пластмасов кош, и също така заема по-малко място – дори може да се окачи на кука или закачалка и изобщо да не е на пода.

Play & Go е просто кръгло парче меко памучно платно, но въпреки това работи удивително добре. Когато дойде време да подредите, с бързо движение на ръцете събирате всички играчки върху торбата и просто издърпвате връзките, като след по-малко от секунда вече няма нищо на пода. Тази скорост на почистване е особено важна, когато имате малко дете, което обикаля наоколо и търси неща, които да сложи в устата си. А по-големите дечица улеснява и предразполага сами да си събират играчките и да подреждат, тъй като не се изискват особени усилия. По този начин за вас отпада още едно задължение, а тях учи да бъдат подредени.

Тъй като е с удобна форма и оптимален размер, децата могат лесно да местят пълната торба и сами да избират подходящото място за игра.

Едно допълнително предимство е, че мекия плат донякъде и заглушава звукът от удряне на играчките. Пластмасовите кошчета изглежда само усилват този звук, което може да стане доста неприятно дори и за най-спокойните родители.

Марката Play & Go се е доказала на своите клиенти с качество, оригиналност и иновативен дизайн. Тя предлага на пазара иновативни продукти, които са едно чудесно решение на вечния проблем на родителите – играчките, които детето е разпръснало из цялата къща. Благодарение на страхотната идея на марката, всички играчки могат да се съберат в една торба!

torbi-sahranenie-play&go

Защо да изберете продуктите на Play & Go?

– Имат много приложения. Могат да се използват, както за съхранение на играчки, така и като постелка за игра;

– Торбите са много удобни и лесно преносими, както и издръжливи на натоварвания;

– Подходящи са за употреба на плажа, в парка, при пътувания или на гости;

– Изработени са от висококачествен памук при спазване на световните стандарти за екологичен контрол.

Торбата за съхранение Play&Go е практично решение, благодарение на което може да вземете играчките на плажа, на лятната или зимна почивка, на гости и навсякъде, където пожелаете. В същото време много бързо може да ги приберете, когато детето се наиграе вкъщи и да се радвате на повече пространство.