Raeder декоративни къшички за украса

Как да украсим за Коледа?

Πpигoтвили cмe ви няĸoи идeи за коледна украса, ĸoитo щe ви пoмoгнaт дa yĸpacитe дopи и нaй- yeдинeнитe ĸътчeтa нa дoмa cи и дa cъздaдeтe иcтинcĸo Hoвoгoдишнo нacтpoeниe. Винаги можете да си набавите украса от някой магазин, но има нещо романтично и специално в това, да приготвите украсата си сами. Това на пръв поглед изглежда трудно, но има доста лесни и ефектни начини, които ще споделим с вас в тази статия! Украсете празничната трапеза с коледен венец, направен от вас, или го закачете на вратата на дома си.

коледна украса

Използвайте няколко клонки от естествена или изкуствена елха, съчетайте три цвята – зелено, червено и сребърно или златно и добавете каквото ви хрумне и ви изглежда подходящо за празника. С помощта на тънка тел закрепете елементите. Напръскайте венеца със сребърен или златен спрей. Малки шишарки, изкуствени или естествени плодове и свещи допълват декорацията.

За да се получи вашата коледна украса атрактивна и стилна използвайте повече маслени цветове. Избягвайте да използвате много и различни цветове, по скоро помислете за цветови комбинации от 2 до 3 цвята.

Друга идея е да закачите орнаменти по празните места на стените в стаите. Oживeтe cтeнитe пo cлeдния нaчин-взeмeтe дългa лeнтa, зaвъpжeтe ĸъм нeя eлeмeнти, нaпpимep бyĸви, cъдъpжaщи ĸoлeдни пoздpaвлeния. Kpaищaтa нa лeнтaтa cĸpийтe c мaлĸи ĸлoнĸи.

Ако все пак предпочитате да се доверите на сигурното и да напазарувате готова декорация, можете да разгледате нашите предложения на сайта на Cosmelina:

Коледни къщичи и светещи обекти от Rader

Продуктите на марката Rader са произведени с много желание и внимание към най-малкия детайл. Те придават на всеки дом завършеност и оригиналност.

Всички продукти на Радер са перфектна украса са празници като Коледа, Великден, Рожденни дни. Също така, те са подходящи за обзавеждане на ресторанти, барове, хотели, спа центрове, офиси.

Порцелановите светещи къщички Радер са изработени от фин порцелан. Украсени са по оригинален начин, с малки релефни цветенца. Продуктите са ръчно изработени. Порцелановата чинийка отдолу, служи, като основа за чаена свещичка.

Какви продукти предлага марката Max Benjamin?

Супер аромати от Max Benjamin – Продуктите, които предлага марката, са ръчно изработени в Ирландия от 100% натурални съставки. Те впечатляват с атрактивния си дизайн, качествената изработка и напълно естествените съставки, които съдържат. Ухаейки на любов и хармония, красивите ароматни свещи създават уют във всяко едно помещение и галят сетивата. Восъкът е смес от соя и други възобновяеми восъци на растителна основа, не съдържа парафин и е биоразградим.


Ароматни дифузери

Луксозните ароматни дифузери, които предлага марката Max Benjamin, са перфектен начин да добавите неповторим аромат към Вашия дом или офис. Те са изработени от чисти, натурални съставки, а ароматът им е с продължителност минимум 4 месеца.

Натурални ароматни свещи
Ароматните свещи, които предлага марката Max Benjamin ще Ви очароват с опияняващите си аромати. Те са 100% натурални, изработени са от восък, който е смес от соя и други възобновяеми восъци на растителна основа и не съдържат парафин и е смес от соя и други възобновяеми восъци на растителна основа. Гори по-бавно и чисто, без сажди, за разлика от парафиновия восък.

Ароматни карти
Тези красиви малки картички съдържат мощни и изключително въздействащи аромати. Те са идеални за малки пространства като гардероби, чекмеджета, чанти, дори може да ги поставите дори във Вашия куфар, за не се разделяте никога с любимия си аромат.

За още интересни теми, следете нашият блог.