Poo-Pourri Before You Go Toilet Spray

Poo-Pourri – Иновативните тоалетни спрейове, които предотвратяват неприятните миризми

Poo-Pourri e естествен елиминатор на миризми. Когато казваме естествен, имаме предвид точно това. Направен със смес от натурални етерични масла и други строго секретни съставки, революционният спрей за тоалетна е безопасен за дишане и за използване.

Poo Pourri (пу пури) е спрей, който впръсквате в тоалетната си преди да я използвате и действа, като образува тънък слой върху повърхността на водата, който след това заключва лошите миризми.

Американската марка Poo~Pourri  е на създадена през 2007 г в Адисон, Тексас. От тогава е много успешна марка с милиони лоялни клиенти. Продуктите и са с най-високи оценки (rating) в най-големия маркетплейс – Амазон. Фирмата производител предлага продукти без синтетични аромати, аерозол, алкохол, парабени, фталати и формалдехид и не са тествани върху животни.

Поддържането на добра хигиена и чистота в дома е от изключително значение. Това правило важи не само за спалнята, хола и кухнята, но и за тоалетната, която Poo Pourri оставя след вас ухаеща невероятно и Ви кара да се чувствате спокойни.

Освен това, Poo Pourri се предлага в дискретна бутилка, която се пренася лесно, за да можете да я използвате дори когато сте навън. След употреба, остава само приятният аромат, така че дори не можете да кажете, че банята е била използвана.

Друг основен проблем, с който Poo Pourri може да Ви помогне да се справите, е свързан с периодите на бременността – гадене и често посещаване на тоалетната. Често може да се окажете на публично място, където да се наложи да използвате банята. Само няколко впръсквания от този чудотворен спрей в тоалетната и никой няма да разбере какво се е случило. Много бъдещи мами решават огромен проблем с неприятните миризми ползвайки продуктите на Poo-Pourri в цялото семейство. Гаденете при бременни жени е много неприятен период. Всяка неприятна миризма трябва да бъде неутрализирана мигновенно, преди да се стигне до повдигане и повръщане. Пу-пури помага и за това :).